e
Banner

Etiketler: kimya lojistiği



İTT Lojistik hizmet zincirinin son halkasını tamamlıyor


Yayın: 23-01-2019
Kategori: Lojistik

2018 yılını %30 büyümeyle kapatan İTT Lojistik, 2019’a yatırım hamleleriyle giriyor. Şubat 2019’da devreye alacakları tank yıkama merkezi ile hizmet zincirindeki son halkayı tamamlayacaklarını belirten İTT Lojistik Genel Müdürü Didem Öztanık, “2019’da da yatırımlarımız durmadan devam edecek. İkinci bir antrepo projemiz var. Mersin bölgesinde tank konteyner ısıtma işlemlerine başlayacağız” dedi. 




TGL Tet Global Lojistik’ten kimya sektörüne üç koldan hizmet


Yayın: 21-11-2022
Kategori: Kimya

TGL Tet Global Lojistik, karayolu ve intermodal taşımacılık çözümleri, tek çatı altında sunduğu tank taşıma, yıkama ve depolama hizmetleriyle kimya sektörüne desteğini sürdürüyor. Bu dönemde kimya ihracatında artan yük trafiğini filoya kattıkları yeni araçlarla sırtladıklarını belirten TGL Tet Global Lojistik İcra Kurulu Üyesi Cemil Can Yalçın, yılı yüzde 35’lik bir büyümeyle kapatmayı hedeflediklerini söyledi. 




Çobantur Boltas, kimya sektörünün yanında olmaya devam ediyor


Yayın: 21-11-2022
Kategori: Kimya

Çobantur Boltas, kimya sektörüne ilişkin deneyimlerini ve sunduğu imkanları, 24-26 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Turkchem Eurasia Fuarı’nda katılımcılarla paylaşacak. Şirket, kimya sektörünün bir araya geleceği bu organizasyonun aynı zamanda Diamond Sponsoru oldu.